Specialist in hardcover boeken drukken.

Het drukken van hardcover boeken is één van de core businesses van De Groot - grootsgedrukt.nl. Het zijn stevige producten met een kwalitatieve uitstraling. Ze vormen de perfecte aanvulling in uw boekenkast en vallen op tussen de jaarverslagen, jubileumuitgaven en fotoboeken. Door onze jarenlange ervaring met hardcovers boeken kunnen we u passend advies op maat geven. Zo maken wij er werk van om alleen hardcovers van de hoogste kwaliteit te drukken, precies naar uw wensen. Duurzaamheid is ons speerpunt dus wij zorgen voor een milieuvriendelijke fabricering en opslag in een klimaatneutrale omgeving.

Hardcover boeken drukken

Boeken van duurzaam papier

Een boek dat opvalt in de schappen. Dat is wat u wilt en De Groot - grootsgedrukt.nl kan u hierbij helpen. Of u nu wilt nieten, inbinden, vouwen, stansen, vergaren of toch liever lamineren, wij regelen het voor u. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk advies over boekdrukwerk. Zij kennen het naadje van de kous en weten exact welke methode bij uw bedrijf past. En hebben we het niet in huis, dan verzorgen we het alsnog voor u via één van onze betrouwbare partners. We werken enkel met duurzaam papier en natuurvriendelijke inkt. Uiteraard geldt dit ook voor onze partners. 

Verzending op maat

De Groot - grootsgedrukt.nl gaat verder dan alleen het leveren van kwaliteit drukwerk. Zo kunt u uw hardcover boeken opslaan in een klimaatneutrale opslagruimte. Met een simpele druk op de knop in uw privé portaal kunt u een levering afroepen op het moment dat u uw hardcover boeken wilt ontvangen. Dit gaat volledig automatisch. Ook kijken we bij iedere order welk type verzending het beste past. Afhankelijk van hoeveelheid, afstand en de afleverlocaties bepalen we de beste optie. Met spoed een deel van uw boeken nodig? Geen probleem! Wij regelen het voor u.